Vi setter opp en revy for tredje gang i Teatersalen, februar 2021!

Ringsaker Teater satte opp sin aller første revy, Ringsakerrevyen - De nominerte er i 2019. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra både publikum og presse - og på toppen av det hele vant vi NM i revy med revyvisa Se opp!. I februar 2020 satte vi opp revyen Er det stort nok nå?, på hengende håret før myndighetene stengte ned samfunnet. Pjuh! Så gikk det noen måneder, der vi verken visste opp eller ned på noe som helst, eller om vi noen gang fikk sjans til å stå på scenen igjen.

Men nå! Nå skjer det ting. For nå er det klart at det med stor sannsynlighet blir Ringsakerrevy igjen! Tre år på rad er tradisjon, og vi smeller i gang med Ringsakerrevyen 2021 i Teatersalen i slutten av februar 2021. Er du klar for nok et revyeventyr? På scenen står 9 dyktige, lokale ringsaksokninger i alderen 13-40 år.

Publikums og aktørers helse og sikkerhet er viktig for oss, og forestillingene vil selvfølgelig bli gjennomført i henhold til gjeldende krav til smittevern.

Billetter kommer for salg i månedsskiftet november/desember 2020. Det vil bli et begrenset antall plasser per forestilling pga. smittevern, så her lønner det seg å være tidlig ute!

 

Vil du bidra med en slant?

Det koster å lage revy og teater. Vi leier inn profesjonelt teknisk utstyr, profesjonelle teknikere, regissør og musikere. Samtidig gjør koronasituasjonen at vi ikke kan ta inn like mange publikummere som tidligere, og derfor får mindre i billettinntekter. Det skaper mange utfordringer for oss.

Støtt oss med en liten skjerv på Spleis, og bidra til at Ringsakerrevyen 2021 blir en realitet av høy kvalitet, og at vi kan fortsette å opprettholde et godt, lokalt kulturtilbud 🙂