Ringsaker Teater setter kursen mot nye eventyr! 2. mai 2019 blir det premiere på Ringsakerrevyen - De nominerte er... i Teatersalen i Brumunddal! 

Ringsaker Teater har som mål å skape en aktuell, lokal revy av høy kvalitet. Tekster og ideer er valgt, og vi jobber nå med å sy sammen forestillingen og finpusse nummerne.

Vi ønsker å favne vidt og bredt, oppover og sidelengs med en fest av en revy for Ringsaksokninger fra 18 år og oppover (men ungdom under 18 og tilreisende fra f.eks. Gjøvik, Hamar og Kløfta vil forhåpentligvis også trekke på smilebåndet, bare så det er sagt)! Vi drister oss til å påstå allerede nå at dette blir noe det VIRKELIG er verdt å få med seg!

I regissørstolen har vi satt Andreas Gregersen, en ung mann med bred erfaring fra revysjangeren - både som tekstforfatter, skuespiller og instruktør. Han er utdannet innen drama og teater fra NTNU og har vunnet flere priser (blant annet under NM i revy på Høylandet) for sin innsats på og bak revyscenen.

Alle roller på scenen er nå satt, men vi har alltid behov for hjelp bak scenen - enten du vil sminke, sy kostymer, lage scenografi og kulisser, stå i kiosken eller andre ting. Kunne du tenke deg å bidra? Send en e-post til ringsakerteater@gmail.com 

Siste nytt om Ringsakerrevyen:

Klar, ferdig, gå!

Hva skjer her? Vi er neimen ikke helt sikre selv!

Dette er den første sniktitten dere får på Ringsakerrevyen 2019! Det er en viss fare for flere sniktitter utover våren, så følg med videre! Noen av skuespillerne var dessverre ikke til stede da videoen ble filmet en kald januardag, så se opp for enda flere tullinger på scenen helgen 2.-5. mai 😀

Filmen er regissert og klippet av Lise Byenstuen, student på Den norske filmskolen og tidligere skuespiller i Ringsaker Teater.

 

Musikk: https://www.bensound.com

Teaser: Ringsakerrevyen 2019

Vil du støtte oss?

Vil din bedrift være sponsor av Ringsakerrevyen 2019, eller støtte gjennom annonsering?

For å gjøre Ringsakerrevyen 2019 til en revy av høy kvalitet, er Ringsaker Teater avhengig av sponsorer og støttespillere som ønsker å bidra til å realisere prosjektet.

Vi setter sammen en avtale etter ditt ønske. Ta kontakt på ringsakerteater@gmail.com hvis din bedrift er interessert i å bidra. 

Vi tilbyr både sponsorpakker med profilering og fribilletter, og enkeltstående kjøp av annonse i program (A5). 2000 kroner for halvside, 4000 kroner for helside.

Sponsorpakker (disse kan justeres etter ønske):  

Sponsorpakke 1 - 5000 kroner

  • Fire fribilletter
  • Logo i program og på web

Sponsorpakke 2 - 10 000 kroner

  • Åtte fribilletter
  • Logo eller halvsides annonse i program
  • Logo på plakat, flyer og web
  • Logo på storskjerm før forestilling og i pause

Sponsorpakke 3 - 15 000 kroner

  • 12 fribilletter
  • Helsides annonse eller logo i program
  • Logo på plakat, flyer og web
  • Logo på storskjerm før forestilling og i pause

Sponsorer og støttespillere