Ringsaker Teater setter kursen mot nye eventyr! Nå er vi i gang med planleggingen av en helt ny revy med premiere i mai 2019!

Ringsakerrevyen 2019 er fortsatt i støpeskjeen, men vi har et mål om å skape en aktuell, lokal revy av høy kvalitet med premiere 2. mai 2019 i Teatersalen, Brumunddal. Vi ønsker å favne vidt og bredt, oppover og sidelengs med en fest av en revy for Ringsaksokninger fra 18 år og oppover. Og vi drister oss til å påstå (allerede nå) at dette blir noe det VIRKELIG er verdt å få med seg!

I regissørstolen har vi satt Andreas Gregersen, en ung mann med bred erfaring fra revysjangeren - både som tekstforfatter, skuespiller og instruktør. Han er utdannet innen drama og teater fra NTNU og har vunnet flere priser (blant annet under NM i revy på Høylandet) for sin innsats på og bak revyscenen.

Siste nytt om Ringsakerrevyen:

Vil du være med?

Vi trenger folk både på og bak scenen! Har du spørsmål eller er nysgjerrig på om revy kan være noe for deg? Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet 🙂 Du kan også stikke innom på våre faste ukesmøter på Furu skole på Rudshøgda hver torsdag fra kl. 18.00 (både før og etter jul 2018/2019)

Frem til midten av februar 2019 skal vi fokusere på å ferdigstille en rekke revytekster og leke oss på gulvet. Ingen av skuespiller-rollene er "satt" før februar/mars, så her er det fremdeles muligheter for alle med en skuespiller i magen. Du kan også være med å skrive tekster, jobbe administrativt, drive med markedsføring, sminke, sy kostymer, snekre kulisser, stå i kiosken eller andre ting som hører med til en sceneproduksjon. Her er alle like viktige!