Det nærmer seg premiere!

Det nærmer seg premiere for Ringsaker Teaters nye oppsetning "Harabakkgutten - skriket fra mors liv". Det er hektiske dager før urpremieren på Furu skole 11. august, men alle i teatergruppa gleder seg stort til å vise frem den helt nye forestillingen som er basert på en dramatisk hendelse i Ringsaker.

- Jeg tror resultatet blir fryktelig fascinerende, sa regissør Anders Kippersund i et intervju med Hamar Arbeiderblad 13. juli. (krever abonnement).

– Det er veldig annerledes, men absolutt et uteteater. Det inneholder veldig mange av spel-tingene; det er lokalt stoff og det spilles i nærheten av der det skjedde, men samtidig er det også en historie om noe veldig uvanlig.

Med utradisjonelle grep og stemningsfull bakgrunnsmusikk, komponert og framført av Ulf Storbekk og Rune Holme, fortelles en mørk og alvorlig historie som i mange år var forbundet med synd og skam i Ringsakbygda. I hovedrollen som Harabakkgutten finner vi Isak Tørud. Andre sentrale roller i stykket er Harabakkguttens mor og bror, som spilles av henholdsvis Elin Birketveit og Eivind Mathiassen.

Forestillingen spilles 11. august, 12. august, 18. august og 19. august.

Har du ikke sikret deg billetter enda? Kjøp billetter her

Publisert i Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *