Første øvelse etter nyttår 24.januar!

Godt nytt år! Etter to prøver og flere runder med planlegging gjennom høsten 2017 starter Ringsaker Teater opp med teaterøvelse igjen onsdag 24. januar kl. 17.00 – 21.00 på gamle Furu skole.

Ringsaker Teater jobber videre med det nyskrevne stykket om Christian Guldbrandsen – eller Harabakkgutten – fra slutten av januar. De større fellesprøvene kommer hovedsakelig til å skje på onsdager og søndager frem mot påske, men regissør Anders Kippersund vil også holde småprøver med enkeltroller underveis i prosessen.

Vi har fremdeles plass til flere både på og bak scenen. Dersom du har lyst til å være med på oppsetningen er du velkommen til å ta kontakt med inspisient Cecilie på e-post. Dette er en flott sjanse dersom du lenge har drømt om å stå på scenen, eller bare vil være en del av et positivt og engasjert teatermiljø.

Stykket om Harabakkgutten er basert på en bok av Egil Enemo, som igjen er basert på en sann historie om en ung gutt som tok dårlige valg og kom skjevt ut i livet for over 160 år siden. Men mange av problemstillingene som dukker opp i stykket er likevel relevante i dag. Hvordan påvirker oppvekstvilkår, sosiale og økonomiske rammebetingelser og nærmiljøet rundt oss livet vi lever?  Og hvilke konsekvenser kan alle valgene vi tar gjennom livet få? Les mer om oppsetningen her.

Publisert i Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *