Godt i gang med Harabakkgutten

Ringsaker Teater er godt i gang med planlegging og teaterøvelser for sensommerens store satsing, Harabakkgutten. Neste øvelse er tirsdag 20. februar kl. 18 – 21 på Furu skole i Veldre. Har du lyst til å være med på laget, enten på eller bak scenen? Ta kontakt, da vel!

Harabakkgutten er basert på en sann historie fra 1850-tallets Ringsaker. En ung og eventyrlysten mann med navn Christian Guldbrandsen fra husmannsplassen Harabakken stilles for retten, dømt for mord og tyveri. Men hvorfor? Gjennom en rekke tilbakeblikk får vi vite mer om Harabakkguttens liv og hvorfor han til slutt endte livet sitt på skafottet. Teaterstykket er basert på boka «Harabakkgutten» av Egil Enemo, som igjen er basert på grundig research og en rekke dokumenter fra Harabakkguttens tid. Stykket blir regissert av Anders Kippersund.

Vil du stå på scenen?

Vi er godt i gang med øvelser, men det er fremdeles ikke for sent å bli med på laget! Noen flere mannskikkelser på scenen er særlig velkomment, men alle som ønsker å være med kan ta kontakt. Vi trenger også en rekke bidragsytere bak scenen, til for eksempel snekring, sminke eller å sy kostymer. Ta kontakt med inspisent Cecilie på mail hvis du ønsker å være med – eller bare vil vite mer.  Du kan også lese mer om stykket her.

 

Publisert i Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *