Invitasjon til flyttedag!

Styret i Ringsaker Teater har vedtatt å flytte lageret fra gamle Jølstad skole i Gaupen til Furu skole på Rudshøgda. I den forbindelse inviterer vi Ringsaker Teaters medlemmer til storstilt flyttedag lørdag 5. mai!

Vi møtes på Jølstad kl. 15.00 og organiserer oss der. Så kjører vi frem og tilbake mellom Jølstad og Furu med flyttelass. Hvis mange er med, går dette forhåpentligvis fort og smidig. Store kassebiler og hengere er særdeles velkomne. Noen må stasjoneres på hhv. Jølstad og Furu for å pakke ned og ta i mot. Målet er å flytte mest mulig i løpet av denne dagen, men det er ikke et absolutt mål å bli 100% ferdig. Vi kjører på og ser hvor langt vi kommer i løpet 3-4 timer. I forkant vil styret gjøre en jobb for å planlegge flyttedagen og sørge for at ting går smertefritt.

Etter at vi er ferdige med dagens flytteøkt kjører vi (selvfølgelig!) innflytningsfest/pubkveld på Furu! Ulf fyrer opp tønnegrillen, og du tar med grillmat etter eget ønske. Vi koser oss, fester, spiser, danser og synger så lenge vi ønsker utover kvelden 🙂

Ta kontakt med Cecilie på Facebook (kommentér gjerne posten som er lagt ut i dag, 20. april) eller send en e-post til ringsakerteater@gmail.com hvis du ønsker å bli med eller har spørsmål. Vi håper å se deg 5. mai!

Publisert i Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *