Vellykket årsmøte

Årsmøtet i Ringsaker Teater ble avholdt 5. april. Totalt møtte 9 personer opp på gamle Jølstad skole. Sakslisten ble gjennomgått uten de store anmerkningene, og nytt styre kom på plass.

Cecilie Gregersen overtar som leder etter Trude M. Handegaard. Resten av det nye styret konstituerer seg selv på et styremøte i nærmeste fremtid. Styresammensetning blir offentliggjort på Facebook og på ringsakerteater.no når dette er klart. Informasjon om medlemskap og innbetaling av medlemskontigent vil også komme etter styremøtet.

Det nye styret består av:

  • Cecilie Gregersen (leder)
  • Ulf Storbekk
  • Roar S. Stenbakken
  • Lise Byenstuen
  • Isak Tørud
  • Håvard Ludvigsen (vara)
  • Inger Krey Ellingsen (vara)

Valgkomiteen består av Trude M. Handegaard, Steinar Øxseth og Laila Granheim. Bjørn Guldbrandsen fortsetter som regnskapsfører.

Det nye styret ønsker å takke Trude for strålende innsats som leder gjennom flere år! Trude har stått på utallige timer for å realisere mange av Ringsaker Teaters prosjekter, og har ikke minst vært en stor ressurs på kostyme- og rekvisittfronten. Trude vil fremdeles være aktiv i teateret til tross for avgang som styreleder, bl.a. som en del av valgkomiteen og som kostymeansvarlig og rekvisitør på Harabakkgutten i høst. Dette er vi veldig takknemlige for!

Det nye styret gleder seg til å ta fatt på oppgavene som venter fremover, med Harabakkgutten som hovedfokus frem til premieren 11. august. Samtlige av styrets medlemmer har en eller flere roller inn i dette prosjektet, som vi tror vil bli en stemningsfull og annerledes forestilling. I tillegg til dette har vi flere ideer om hva som kan skje frem mot jul og på nyåret. Vi gleder oss til fortsettelsen, og håper at enda flere vil bli med og bidra enten på eller bak scenen det neste året.

Hilsen Cecilie 🙂

Publisert i Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *