Vellykket premierehelg på «Fjompenissen»

Ringsaker Teater har hatt en vellykket premiere på sin nye juleforestilling "Fjompenissen", utendørs på Alf Prøysens gamle barneskole, Furu. Forestillingen hadde premiere 30. november + forestilling 1. desember. Forestillingen spilles også helgen 7. desember og 8. desember, kl. 16.00 begge dager.

Kjøp billetter her

Billetter kan også kjøpes ved inngangen (kontant og Vipps). 

På loftet på Furu skole bor det en helt spesiell familie - Fjompenissene! Familien består av Sjølvefjompen, Fjompemor, Fjompegamla (som har helt spesielle evner), og en skokk med nissunger. To av ungene - Fjompenissen og Prompefjompen - går på Furu skole, og skjuler at de egentlig er nisser. De går i klasse med elever fra alle typer familier, blant andre storgårdsjenta Anna Eline og barnehjemsbarnet Petra. Fjompenissen har skikkelig lyst til å være venn med dem! Men er det egentlig mulig for en nisse å få bestevenner? 

Fjompenissen er en super forestilling for de minste, med lun humor som treffer både små og store. Den varer i ca. 40 minutter. Varme klær og sitteunderlag anbefales. Det er kiosksalg av boller, kakao, saft og kaffe. 

Publisert i Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *