Vellykket premierehelg

Oioioi, for en helg! Vi i Ringsaker Teater er storfornøyde etter en meget vellykket premierehelg på Furu skole. Det var fullt hus både lørdag og søndag, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra både presse og publikum. Bedre kan det vel ikke bli?

«En flott forestilling uten et eneste dødpunkt» skriver Hamar Arbeiderblad, og triller terningkast fem.

Gjennom flere små scener som glir over i hverandre, fortelles historien om Christian Guldbrandsen fra den vesle sjøleierplassen Harabakken i Ringsaker. Stemningsskapende musikk, et godt manus og 12 engasjerte skuespillere på scenen gjør forestillingen til en gripende og annerledes teateroppsetning.

Manusforfatter Halvard Olestad var en selvskreven gjest på premieren, og Ringsaker Blad intervjuet en rørt og fornøyd Olestad etter forestillingen. Vi i Ringsaker Teater retter en stor takk til Olestad, som har klart å skape et utrolig spennende teatermanus det har vært interessant å arbeide med, og som hele veien har vist oss tillitt og positivitet. Den samme takken går til forfatter av boka om Harabakkgutten, Egil Enemo, som hele veien har støttet oss og vist interesse for prosjektet.

Det er fremdeles ledige billetter igjen til neste helg, 18. og 19. august. Forestillingen spilles kl. 19 begge kvelder på Furu skole. Billettsalg på Ticketmaster.no, på Prøysenhuset og i døra før forestilling (obs! Skal du kjøpe billetter i døra lønner det seg å være litt tidlig ute). Kiosksalg før og etter forestilling, og du kan betale med kontanter eller VIPPS.

Vi håper å se mange i amfiet også neste helg 🙂 Velkommen!

Publisert i Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *