Vellykket workshop

Lørdag 14. oktober møttes 16 ivrige teaterentusiaster på gamle Furu skole i Veldre for å planlegge oppsetningen av en helt ny teaterforestilling.

Bakgrunn: Christian Guldbrandsen, eller bare "Harabakkgutten", vokste opp på den vesle sjøleierplassen Harabakken i Ringsaker, men måtte bøte med livet i 1857, bare 24 år gammel. Christian ble funnet skyldig i både tyveri og drap, og ble den siste som ble henrettet av den offentlige skarpretteren i Ringsaker. Egil Enemo har skrevet en bok basert på den sanne historien, og Halvard Olestad har skrevet et manus basert på boka. Teaterstykket blir Ringsaker Teaters storsatsing i 2018.

På lørdag holdt Ringsaker Teater sitt første møte for alle som var interessert i å bidra på eller bak scenen. 16 personer, både barn og voksne, møtte opp for å leke med manus og lære mer om historien.

Gjengen holdt på fra kl. 10 til omtrent kl. 16, og det ble tid til både fysiske og mentale teaterøvelser, lek med og gjennomlesing av manus og planlegging av tiden som kommer. Det ble bestemt at neste møte skulle skje i november, men dato er ikke fastsatt enda. Vi er fremdeles interessert i å høre fra flere som ønsker å bidra, så ikke nøl med å ta kontakt dersom du tror dette er noe for deg 🙂 

Publisert i Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *