Vil du være med på revy?

Ringsaker Teater er stolte og takknemlige for den positive responsen vi har fått etter "Harabakkgutten - skriket fra mors liv". Nå setter vi kursen mot nye teatereventyr, og ønsker å prøve oss på noe HELT annet - en revy med planlagt premiere i slutten av april 2019. Har du lyst til å bli med?

Vi i Ringsaker Teater har ambisjoner om å skape en morsom og aktuell revy av høy kvalitet, og søker etter folk som ønsker å bidra både på og bak scenen. Foreløpig er prosjektet helt i startfasen, og det eneste vi har bestemt er at "det blir revy" - form og tematikk jobber vi videre med i fellesskap 🙂

Å lage revy er en spennende, kreativ og ikke minst vanvittig morsom prosess. Alle vil få mulighet til å komme med sine ideer og bidra til å forme forestillingen. Kanskje du vil prøve deg på å skrive et eget revynummer, eller har en idé du ønsker å utvikle sammen med andre?

Vi trenger ikke bare skuespillere, men også et solid apparat bak scenen. I tillegg til tekstforfattere, musikere og produksjonsteam har vi også behov for noen som kan sy kostymer, snekre kulisser, styre lyd og lys, sitte i billettluka eller hjelpe til med rigging før og etter forestilling. Så her er det rom for alle!

Uansett hva du vi bidra med ønsker vi velkommen til åpent møte for alle interesserte søndag 7. oktober kl. 19.00 på gamle Furu skole ved Rudshøgda. Her får du mulighet til å bli kjent med en engasjert, frivillig teatergjeng og høre mer om hvilke tanker vi har for forestillingen. Det er helt uforpliktende å bli med på møtet, og hvis du tenker at "nja, dette er visst ikke noe for meg" er det også i orden. Vi håper likevel at mange av de som kommer vil bli med videre.

Velkommen til Furu søndag 7. oktober! Hvis du har spørsmål, send en e-post til ringsakerteater@gmail.com 

Publisert i Revy,Ukategorisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *